Bojové sporty
Badminton
Nezadáno
Sportovní výživa
Crossminton
Míčové sporty
Stopky a krokoměry
Vybavení bojové sporty
Knihy, tréninkové programy
Filtrovací konvice
Ostatní
Vzorky a jednorázovky
Přípravky podle použití - balíčky
Bezlepkové produkty
AKČNÍ NABÍDKA
Gainery - Sacharidy
Posilovací stroje
Fitness
Kolečkové brusle
Koloběžky
Skateboardy
Kempování
Best Body nutrition Protein brot box 8 x 250 g proteinový chléb
- Výrobce: Best Body nutrition
- Dostupnost: SKLADEM
-
Přihlaste se nebo se zaregistrujte ještě dnes a získejte lepší ceny na většinu našeho sortimentu.
Cena:
576 Kč
Popis
Protein brot 250 g proteinový chléb
Směs na pečení pro lahodný chléb bohatý na bílkoviny vysoký obsah bílkovin 26%.
Díky pečlivě vybraným ingrediencím je hotový proteinový chléb ideální pro dietu s nízkým obsahem sacharidů. Vysoký obsah vlákniny poskytuje potřebnou energii. Kromě vysoce kvalitních bílkovin, jako je pšeničná nebo sójová bílkovina, obsahuje směs bílého chleba také lněné semínko, které je bohaté na zdravé omega-3 mastné kyseliny.
Díky pečlivě vybraným ingrediencím je hotový proteinový chléb ideální pro dietu s nízkým obsahem sacharidů. Vysoký obsah vlákniny poskytuje potřebnou energii. Kromě vysoce kvalitních bílkovin, jako je pšeničná nebo sójová bílkovina, obsahuje směs bílého chleba také lněné semínko, které je bohaté na zdravé omega-3 mastné kyseliny.
Složení:
30% pšeničného proteinu, 18% lněného semene, 14% sójové mouky, 11% celozrnné mouky, 6% sójové moučky, 5% pšeničných otrub, slunečnicová semínka, sezam, jablečná vláknina, sušené droždí, sójový protein, lupinový protein, sůl, řepkový olej, emulgátor: lecitiny (sója), ječná sladová mouka, regulátor kyselosti (diacetát sodný), neaktivní droždí.Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku: | |
Energetická hodnota | 1709 kJ |
Sacharidy - uhlohydráty | 16 g |
Sůl | 1.64 g |
Tuky | 17 g |
Vláknina | 14 g |
Z toho cukry | 1.7 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Bílkoviny - proteiny | 41 g |
Energetická hodnota | 409 kCal |
Dávkování:
Smíchejte 250 g směsi na pečení s 210 ml vlažné vody a hněťte asi 6 minut, abyste vytvořili hladké těsto. Těsto necháme 60 minut odpočívat v pekáčku (15 x 10 cm). Poté chléb pečte 60 minut při 190°C (horní a spodní ohřev). Z jedné směsi na pečení se připraví přibližně 400 g chleba.